Welkom op de site van vd Hoek Bouw

Vd Hoek Bouw werkt zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

 
Of het nu om  verbouw, renovatie, onderhoud, restauratie of advies gaat. Bij vd Hoek Bouw bent u op het juiste adres. Vakmanschap, persoonlijke aandacht en duidelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. 
Door ervaring weten we hoe belangrijk het is dat we goed naar onze opdrachtgevers luisteren, zowel particulier als zakelijk. 
Wij gaan zo flexibel mogelijk op uw wensen in en zorgen voor zo min mogelijk overlast. Flexibiliteit betekent bij ons ook dat wij werkzaamheden uitvoeren buiten reguliere werktijden, dit kan gewenst zijn om productie- of openingstijden niet te verstoren of om welke persoonlijke reden dan ook.
 
Het werkterrein omvat grote en kleine verbouwingen voor bedrijven, instellingen en particulieren. Onderhoud aan woningen en wooncomplexen en bedrijfs onroerend goed.
Op deze site proberen we u een indruk te geven over de mogelijke dienstverlening die we voor u kunnen uitvoeren. Wanneer uw werkzaamheden niet worden genoemd, neem dan gerust contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

adresgegevens

vd Hoek Bouw
Tapuitstraat 10
2872 AB Schoonhoven

Mobiel:
06 1411 6371

bel gerust voor een afspraak of een vrijbijvende offerte!